Personal coaching: investeer in de persoonlijke groei van je medewerkers

 

Werknemers kunnen uitstekende werkkrachten zijn voor je bedrijf, maar door hun valkuilen zoals stress, perfectionisme,... ervaren ze moeilijke situaties op het werk.

Ook communicatie naar bepaalde collega's of het management verloopt niet altijd vlot. Daarom is het soms beter om werknemers en ook managers persoonlijk te begeleiden en hen zo te laten groeien. 

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intakegesprek bespreken coach en coachee samen de inhoud en de objectieven van de sessies.
Vaak voorkomende thema’s zijn: stress, burn-out, slaap- of concentratieproblemen, perfectionisme, communicatie, leiderschap…

Tijdens de coachingsgesprekken maken we vooral gebruik van Mindfulness en van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) als methodieken. De coachee krijgt ook opdrachten mee om thuis en op het werk mee aan de slag te gaan. Centraal staat de training van aandacht en de realisatie van concrete waardengedreven acties.

Voor wie is deze training bedoeld?

Zowel leidinggevenden als medewerkers varen wel bij deze personal coaching.

Het effect

De coachee wordt zich meer bewust van de eigen gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Hij/zij wordt minder reactief en leert op een constructieve, milde manier omgaan met de uitdagingen waarmee hij/zij geconfronteerd wordt.

Dankzij het uitvoeren van zelfgekozen concrete acties zet de coachee daadwerkelijk stappen in de goede richting van zijn/haar vooraf gekozen objectieven. Afhankelijk van de doelstellingen, zal na bij het begin van elke sessie gepolst worden naar de vooruitgang van de coachee en zal indien nodig bijgestuurd worden.

Duurtijd

Deze gepersonaliseerde training bestaat uit 6 sessies van 1 1/2 uur en een intakegesprek van 1 uur.

Graag meer info?

Bel +32 9 387 00 45 of via mail info@itam.be.