Mindfulness op de werkvloer

Mindful@Work is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die zowel leidinggevenden als werknemers in grote en kleine bedrijven leert omgaan met stress, piekeren en slapeloosheid. De trainingen richten zich op het voorkomen van uitval door stress & burn-out, stimuleren het probleemoplossend vermogen en bevorderen authenticiteit bij managers.
Het programma is bestemd voor een breed publiek. Zowel werknemers als directieleden. Voor iedereen met een open, kritische geest.

Ons aanbod voor bedrijven:

Een bedrijf dat tijd en geld investeert in zo’n training, mag ook een output verwachten. Deze kunnen we enkel realiseren indien we met geëngageerde en gemotiveerde deelnemers werken.

Om een optimaal resultaat neer te zetten werken we in drie stappen:

  1. Tijdens een kennismakingssessie kom je te weten wat mindfulness juist is, waar het toe dient, wat de wetenschappelijke achtergrond is,… Via een korte oefening ervaar je ook aan den lijve wat het effect ervan kan zijn. Op basis van deze informatie en ervaring kan je dan beslissen of deze training al dan niet iets is voor jou. 
  2. Tijdens een intakegesprek peilen we naar de motivatie, de persoonlijke objectieven, eventuele problemen en naar het engagement van de geïnteresseerde kandidaten. Op die manier kunnen we de training zoveel mogelijk aanpassen aan de behoeften van de deelnemers.
  3. Dan pas gaat de eigenlijke training van start. Het meest populaire trainingsprogramma is de Mindful@Work stressreductietraining.

Ons volledige Mindful@Work aanbod

Graag meer info?

Bel ons op +32 9 387 00 45 of mail ons. Samen bekijken we welke incompany training kan worden samengesteld.

Onze trainingen kunnen met de KMO-portefeuille gefinancierd worden.