Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I change myself.

onze experten

Bart Provost

OVER

In zijn begeleiding van groepen en individuen als trainer-coach is er bij Bart één constante: zijn passie om mensen te helpen bewuster aan het roer te gaan staan van hun eigen leven en werk. Zelf meer vrijheid te ervaren in alles wat zij doen, denken en voelen, congruent met wat zij zelf in het leven of hun werk écht willen. Hun persoonlijk leiderschap ten volle op te nemen!

Zijn speeltuin zou je de menselijke transformatie kunnen noemen. Een fundamentele gedragsverandering is enkel mogelijk als die overeenstemt met de eigen overtuigingen. Daarom leggen we de dieperliggende oorzaken van bepaalde drempels bloot en krijgen mensen de nodige tools om die te overwinnen.

Bart (°1968) heeft –na opleidingen in psychologie en marketing- meer dan 12 jaren in het marketing-domein gewerkt. Hij verwierf als Marketing Manager ervaring in B2B en B2C en werkte als hiërarchisch & functioneel leidinggevende met teams tot 20 mensen. Sinds 15 jaren begeleidt hij groepen op vlak van persoonlijk leiderschap en soft skills : van assertiviteit over leidinggeven tot constructief communiceren.

STUDIES

  • Psychologie
  • Marketing

TALEN

  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

tevreden klanten

meer

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Meer engagement, motivatie en persoonlijk leiderschap

start to
Start to

introduction to being mindful

modules
Modules

explore your inner mind


geavanceerd
Geavanceerd

expertise in balance


stiltedage
Stiltedagen

door Björn Prins